Dave's Schilderwerken

Adres: Nijverheidsweg 3

Postcode: 1452PA

Plaats: Purmerend

Website: http://www.davesschilderwerken.nl

Kandidaat populairste: Schilder Purmerend

Stemmen

 • Gerrit Tol stemde op 27-11-2017. (In een woord, TOP. Kwaliteit, vakmanschap, goede communicatie.)
 • Jacobus den herder stemde op 27-11-2017. (Dave Looier is een man van zijn woord. Hij geeft snel en adequaat antwoord op je vragen. Fijn samenwerken.)
 • Jaap van Balen stemde op 27-11-2017. (Het was een week heel nat weer maar Dave en zijn mannen/vrouwen hebben de klus snel geklaard, helaas met onderbrekingen vanwege het weer. We waren zeer tevreden.)
 • VvE Amsteldijk stemde op 16-04-2016. (Dave & Co hebben voor het schilderen van ons trappenhuis prima werk geleverd. Het ging snel, goed, en toen we achteraf nog een paar aandachtspuntjes ontdekten, zijn die ook meteen aangepakt. Communicatie verliep heel soepel en aangenaam, zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden. En de heren schilders waren beschaafd en prettig in de omgang en lieten alles keurig opgeruimd achter. Alleen maar plussen dus!)
 • Samantha Siebeler stemde op 30-10-2015. (Leveren vakwerk en laten de boel ook nog eens netjes opgeruimd achter ! Top!)
 • Niels Vlaar stemde op 30-10-2015. (Vakmanschap, communicatief, flexibiliteit en netheid!!!)
 • Bert Struijk stemde op 12-10-2015. (Ik was het aan spreek punt van het schilderwerk aan de Lotusstraat flat. ik ben heel blij met de goede samen werking met Dave,s schilderwerken. Er is zeergoed werk afgeleverd en volgens afpraak . Door het goede weer en goede communicatie waren ze snel klaar. Absolute aanraderen en betrouwbaar.)
 • A.W. Reinoud. Ferment. stemde op 10-10-2015. (Zijn een paar weken bij ons bezig geweest het was gewoon heel gezellig en OOK nog mooi werk en hele aardige schilders.)
 • w.hesta stemde op 10-10-2015. (De mensen van Daves schilderwerken hebben in opdracht van de vve werkzaamheden verricht bij mij ,buiten werk balkon etc. Tot zeer grote tevredenheid van mij, zeer vriendelijke aan afspraken houdende mensen die UITSTEKEND WERK leveren .Netjes en accuraat ,het gronden leek wel of het echte schilderen gedaan was toen moest het dus nog geschilderd worden ,ik was zo verbaasd over zoveel kundig werk. Vak werk hoor TOP MENSEN .)
 • Sophie stemde op 25-08-2015. (Dave heeft het buitenwerk (schilderen en kleine houtrot reparaties) gedaan van de 3 appartementen die onder 1 VVE vallen. Hij en zijn mensen werken zeer netjes/opgeruimd, snel, het schilderwerk ziet er keurig uit, hij denkt met je mee, is flexibel, en bovendien is hij erg duidelijk en vriendelijk in communicatie. Zeer betrouwbaar en absoluut een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit.)
 • Michael Warner stemde op 19-08-2015. (Het appartement van mijn ouders (gelegen in Amsterdam zuid, met nogal wat achterstallig onderhoud) moest opgeknapt worden, maar we zaten vast aan een budget. In overleg met Dave afgesproken dat ik zelf het appartement leeghaalde en voorwerk ging verrichten (schuren en voorbereiden schilderwerk) waardoor er genoeg budget over was voor zowel al het schilderwerk als restauratie van rot houtwerk van ramen, opknappen keuken beneden, en inbouwen nieuwe keuken boven en nieuwe badkamer. Tijdens de werkzaamheden kwamen enkele problemen naar boven met het appartement en Dave heeft deze in overleg prima op kunnen lossen. Alle werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd verricht, precies volgens budget, en het resultaat was boven verwachting, mijn ouders hadden het idee dat ze in een nieuw appartement terecht kwamen. Dave's Schilderwerken en interieurbouw is een absolute aanrader, en uitermate betrouwbaar. )
 • Iwan stemde op 15-08-2015. (Na de aanbouw/verbouwing van onze benedenverdieping heeft Dave alles geschilderd. Wanden en plafonds zien er super strak uit. Deuren en kozijnen werden zelfs gespoten. Het contact met Dave verliep altijd heel goed. Eindelijk een schilder die ook meedenkt. Dus Dave en Lisette zijn absolute aanraders. Als er weer geschilderd moet worden dan wordt het zeker weer Dave schilderwerken. Ook hebben wij ze al bij diverse mensen aangeraden. )
 • Marlies Bos stemde op 26-07-2015. (Na opvraag voor een offerte via de site van Dave's Schilderwerken nam Dave direct contact op voor het maken van een afspraak. Na bezichtigen van de woning, doornemen van de wensen en maken van foto's kwam de offerte snel binnen. Offerte keurig gespecificeerd. Dave geeft duidelijk aan wat de aanvangsttermijn is voor de werkzaamheden en hoe lang hij bezig denkt te zijn. De eerste dag was het hele team present, 6 man (en Lisette niet te vergeten) in totaal. Dave bespreekt alle werkzaamheden, welke dag wat gedaan wordt en met hoeveel mensen hij aanwezig is. Binnen de afgesproken tijd heeft hij alles opgeleverd naar mijn volle tevredenheid. Dave geeft ook de tips voor de nazorg van het schilderwerk, zodat je precies weet wanneer je bijvoorbeeld weer mag ramenlappen :). Ik ben over het gehele traject erg tevreden over de diensten van Dave's Schilderwerken en zou hem dan ook zeer aanbevelen.)
 • Laura Moorman stemde op 16-07-2015. (Dave via deze website gevonden en geraadpleegd voor het schilderwerk in onze nieuwe woning. Dave en zijn team konden snel beginnen aan het schilderwerk. Bij de eerste bezichtiging werd er door Dave goed uitgelegd wat er nodig was en hoe dit zou worden uitgevoerd (sauzen en spuiten). De klus werd uitgevoerd in de afgesproken tijd, maar daarnaast waren zij altijd bereikbaar als iets moest worden aangepast of bijgewerkt moest worden. Alle kosten werden in goed overleg uitgevoerd en moest er iets anders gebeuren; werd er eerst gebeld. Heel prettig werken met dit team. Zelfs de schade die ontstond door de elektricien en keukenmonteur werd opgelost door het team. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de schilderkunsten van Dave en zijn team!)
 • Christel Harms stemde op 25-06-2015. (Prima werk, veel goed advies en altijd goed humeur. Keihard werken en prachtig resultaat.)
 • Dick de Jongh stemde op 21-06-2015. (Het team van Dave heeft bij mij tweemaal een grote klus uitgevoerd. heel goed overleg over het budget, ze bleven erbinnen. Altijd enthousiast, proberen de overlast zo klein mogelijk te houden. Ik vond het bijna jammer dat ze klaar waren.)
 • J.I.van Praag Sigaar stemde op 05-05-2015. (Dave en zijn team werken buitengewoon prettig en opgewekt zonder al te veel overlast. hun werk ziet er goed uit , ook na een seizoen , en ( garantie) afspraken worden nagekomen. niet onbelangrijk allemaal)
 • manuel stemde op 17-04-2015. (Zeer vakbekwame en nette schilder. Hun team weet van wanten.)
 • Robert-Jan Nederbragt stemde op 10-04-2015. (Dave heeft in een korte tijd ons complete pand geschilderd, kozijnen, gevel en de winkelpui. Ons pand is weer enorm opgeknapt en Dave heeft het traject goed begeleid van A tot Z!)
 • Bart stemde op 07-04-2015. (Dave's Schilderwerken heeft al verschillende keren schilderwerk uitgveoerd aan ons gebouw. Elke keer tot wederzijdse voldoening het hele proces van offerte tot afronding goed doorlopen. Afspraak is afspraak, deskundig advies en vakwerk, goede medewerkers,niet per definitie de goedkoopste maar prijs-kwaliteit verhouding is goed. Kwaliteit staat bovenaan.)
 • Jan stemde op 06-04-2015. (Dave heeft in 2014 een lastige klus gehad aan ons woonblok waarbij monumentenzorg ook nog op het laatste moment de kleuren veranderde van balkondeuren, klepramen en borstweringen. Dat alles nog tot een goed einde is gekomen is grotendeels te danken aan Dave. De verschillende bewoners werden steeds op een correcte manier te woord gestaan. Dat hij steeds met kwalitatief goede Sikkens producten werkt is ook een pre. Ondanks dat de offerte een jaar oud was is deze niet door hem verhoogd. )
 • Manon stemde op 14-01-2015. (Dave 'site schilderwerken is een aanrader! Werken volgens gemaakte afspraken, geen verrassingen, denkt mee in oplossingen, biedt minder dure alternatieven als dat kan, werkt heel netjes en heeft een prettig team. Ons huis ziet er van boven tot onder piekfijn uit.)
 • Harm Bastiaannet stemde op 18-12-2014. (Trap en bovenverdieping moesten geschilderd en behangen worden en ook de plafonds hadden een opfrisbeurt nodig. Nieuwe vloerbedekking en gordijnen, geleverd door Scheltinga Wonen, zouden het project compleet maken. Via Scheltinga Wonen werd ons Dave's Schilderwerken aanbevolen. Na aanvaarding van Dave's offerte volgde een deskundig kleuradvies en kon het werk beginnen. Het resultaat mag er zijn: De hele bovenverdieping ziet er weer piekfijn uit. Ook keuken en buitenkant werden netjes in de verf gezet. Dat alles met een goede verhouding van prijs en kwaliteit. Ook Dave's coordinatie met Scheltinga Wonen verdient een pluim.)
 • J. Siegenbeek van Heukelom stemde op 17-12-2014. (Het opnemen van deze - wat gecompliceerde kleine - opdracht werd volledig correct uitgevoerd door Dave. De offerte en de wijze waarop het werk werd aangevangen was ook volledig correct. Dat Dave en zijn team in staat waren de opdracht in twee dagen uit te voeren, was voor ons een ware verademing omdat we zo slechts enige dagen binnenshuis van hun - overigens prettige - aanwezigheid last hadden. Altijd begrepen we waar ze mee bezig waren en hoe het zou worden uitgevoerd, vooral omdat Dave dit contact met ons correct onderhield.)
 • Mark van der Stok stemde op 10-12-2014. (Dave is een topper, hoge kwaliteit, hoge service naar klanten, oog voor detail, goede uitleg!)
 • Rika Abbas stemde op 09-12-2014. (Ik ben heel tevreden met dit bedrijf! Echte vakmanschap! Gaf mij goede informatie! Veel tips gehad! Werken heel netjes en snel! Komt zijn beloftes na! )
 • Margreet Fleurkens stemde op 03-12-2014. (Zeer goede kwaliteit en hele fijne samenwerking en goede communicatie. )
 • Hr & Mw Krausz stemde op 02-12-2014. (Via kennis van ons werd Dave's Schilderwerken (Klusheeren) aanbevolen. Wij zijn zeer tevreden over deze firma. Prima contact, beloften worden nagekomen. Prima offerte van de te verrichten werkzaamheden, allemaal vooraf met foto vastgelegd! Keurige mensen, die geen spat knoeien en alles na het werk schoonmaken. De kwaliteit van hun schilderwerk: UITSTEKEND!! Ook enkele onvoorziene reparaties van houtrot prima gerepareerd. En alle werkzaamheden werden in korte tijd verricht. Dave is een topfirma! )
 • M.Hazewindus stemde op 01-12-2014. (Een prima bedrijf. prima schilderwerk personeel heel correct alles wordt keurig opgeruimd na het schilderen )
 • niels vlaar stemde op 01-12-2014. (Uitstekend vakmanschap!!)
 • Gert Buist stemde op 29-11-2014. (goede vakman, komt beloftes na.)
 • Nico stemde op 26-11-2014. (Prima kwaliteit schilderwerk en afspraak is afspraak !)
 • Peter Vermaat stemde op 26-11-2014. (Al het buitenwerk vakkundig en volgens afspraak afgewerkt vriendelijke hardwerkende mensen )
 • Sjaak Groot stemde op 20-04-2014. (Zowel binnen als buiten geschilderd. Alles keurig netjes afgeleverd en strak in de verf. We kunnen er weer jaren tegenaan!)
 • Karen stemde op 10-04-2014. (Dave en zijn schilders hebben tijdens deze "warme" winter onze buitenboel geschilderd ....met goed overleg alles strak in de verf!!)
 • LenS stemde op 10-04-2014. (Prima geholpen, alles netjes en snel uitgevoerd.)
 • Peter Lek stemde op 10-04-2014. (goed eind resultaat en correct in het afhandelen van de afspraken)
 • hotel verdi stemde op 24-03-2014. (Dave heeft de buitenkant van ons hotelpand gechilderd en drie hotelkamers. Ze hebben goed en netjes schilderwerk geleverd. )
 • Umbrasso stemde op 11-01-2014. (Dave is een top schilder levert 100% kwaliteit en komt zijn afspraken na.)
 • Whogendoorn stemde op 09-12-2013. (Prima werk. Lekkere dikke verf en mooi afgeplakt bij de ramen. Top!)
 • Info stemde op 07-12-2013. (Nette werkers,en afspraak is afspraak. Gewoon doen,dus....)
 • Mailtomarlon stemde op 06-12-2013. (helemaal top van A-Z. De offerte, de afwerking, netjes en respectvol met andermans spullen en alles gaat in overleg. Beleefd, harde werkers, goed advies en net voorkomen. Tot de volgende keer!)
 • Rene stemde op 05-12-2013. (Kwaliteit en betrouwbaarheid met een persoonlijke aanpak. )
 • Epmschreijen stemde op 26-08-2013. (Goede nazorg van Dave zelf, aardige mensen. Een aanrader.)
 • B.groeneveld97 stemde op 25-08-2013. (Duidelijke communicatie, een prettige en nette ploeg schilders en goed advies zowel voor- als achteraf. Dave streeft ernaar om kwaliteit te leveren en als dat niet haalbaar is begint hij niet aan de klus. Ik beveel hem van harte aan omdat hij serieus met zijn vak bezig is.)
 • Papillon11 stemde op 30-07-2013. (Duidelijke afspraken, alles netjes in de offerte verwerkt. Het resultaat is zeer goed en dat voor een goede prijs! Leuke ploeg mensen, er is hard en netjes gewerkt.)
 • Ruijt408 stemde op 30-07-2013. (Zeer snelle reactie op onze vraag om een offerte, er is snel en netjes gewerkt. Het gehele huis in vier dagen in de verf. Het resultaat is geweldig! Ook werd er goed rekening gehouden met onze huisdieren.)
 • Ymprinsze stemde op 22-07-2013. (Leuke ploeg die vakwerk aflevert en dat voor een redelijke prijs. Ze werken netjes en het resultaat is oogverblindend. Super !!!)
 • Info stemde op 22-07-2013. (Prima schilders die echt vakwerk afleveren en zij komen hun afspraken netjes na. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend !)
 • Pgartner stemde op 22-07-2013. (Perfect schilderwerk afgeleverd met goed overleg en vriendelijke benadering. Goede sfeer met leuke werknemers.)
 • Siebe de Jong stemde op 29-06-2013. (Prima schilder waarmee je duidelijke afspraken kunt maken. Een schilder die met je meedenkt, servicegericht is en netjes werkt. )
 • Info stemde op 10-06-2013. (Doortastend, direct en vakbekwaam)
 • Info stemde op 09-06-2013. (Prima schilder, snel, vakkundig en niet te duur )
 • S.m.vanzuthem stemde op 09-06-2013. (Vakkundig, meedenkend, zeer flexibel en hoogwaardig kwaliteit )
 • Jvanklaveren stemde op 08-06-2013. (de keuze van DAVE als schildersbedrijf is me uitermate goed bevallen . Duidelijke afspraken op tijd uitgevoerd en gebruik van goede materilalen (zoals Sikkend verf ) De contacten bij eventuele extra werkzaamheden worden intens besproken . De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed)
 • Samakirsten stemde op 16-05-2013. (Dave en zijn mannen leveren topwerk!!)
 • Efransberg stemde op 07-03-2013. (Dave schilderwerken staat voor kwaliteit en altijd het beste willen leveren. Dave is klant bij Sikkens Verkoop We nodigen Dave altijd uit om onze nieuwe producten te proberen. Met de eerlijke feedback die we terug krijgen, doen wij ons voordeel mee. )
 • Jacqueline.vdriet stemde op 01-03-2013. (Prachtig en secuur werk geleverd!)
 • Carohemelrijk stemde op 28-02-2013.
 • A.lenior stemde op 27-02-2013. (Bij Dave en zijn medewerkers, is de klant nog echt koning.)
 • Cees-groot stemde op 21-02-2013. (Ik heb prettige ervaringen met Dave)
 • Nico.admiraal stemde op 21-02-2013. (Ik heb meerdere projecten door Dave zien schilderen en alles wordt prima afgeleverd. Daarnaast heeft hij een prima nazorg en komt hij zijn afspraken na.)
 • Jvisserveldhuisen stemde op 21-02-2013. (Al meer dan 10 jaar tevreden over het schilderwerk van Dave.)
 • Mireille stemde op 16-02-2013. (Ons schilderwerk ziet er nog steeds goed uit en de service is helemaal goed geregeld bij dit bedrijf. Ik snap wel dat onze schilder is uitgeroepen tot QUALITY PAINTER door Sikkens Nederland. Een echte aanrader!! )
 • M.logt2 stemde op 12-02-2013. (Dave is een zeer nette Schilder die de wensen van de klant centraal stelt. Met de juiste tips en adviezen stelt hij de klant tevreden en gerust. Zijn werk en afwerking zijn bijzonder strak. Een prima schilder om in huis te halen!)
 • Kishen stemde op 10-02-2013. (Topschilder waar je op kan bouwen!)
 • Berry.croese stemde op 04-12-2012. (Voor het eerst van mijn leven het schilderen binnenshuis niet zelf gedaan. Dat hebben Dave en twee van zijn schilders gedaan. Schilder Dave is een aanrader. Het schilderwerk ziet er prachtig strak uit. Er wordt netjes gewerkt en stofvrij geschuurd. Vaste keukenkasten/apparatuur in plastic ingepakt! Dave denkt creatief mee m.b.t. de kleurkeuze van de verf. Ben heel tevreden. Dave begint het liefst om 7.00 uur en heeft geen ochtendhumeur. Gezellige mensen. Berry Croese)
 • Peter stemde op 22-11-2012. (Zeer goed werk afgeleverd. Geeft duidelijk antwoord en advies)
 • R.lenior stemde op 24-10-2012. (Eerlijk en vakbekwaam.)
 • Buitenhuis1 stemde op 07-10-2012. (Prima vakman! Professioneel personeel en alles voor een zeer redelijke prijs.)
 • Rvgaalen stemde op 13-08-2012. (Een prima vakman en vakvrouw en personeel. Werkt uitermate netjes en komt afspraken na. Wij zijn uitermate tevreden. Fijne mensen om over de vloer te hebben. R van Gaalen )
 • Teunprins stemde op 12-07-2012. (Fantastische service. Het schilderwerk aan het huis is perfect uitgevoerd. )
 • Teun.terpstra stemde op 23-05-2012. (werk netjes en denk met klant mee wij zijn erg tevreden)
 • T.j.kemper stemde op 20-05-2012. (Levert prima schilderwerk,en ook erg netjes, zeer tevreden.)
 • Bob.brilman stemde op 17-05-2012. (Dave werkt punctueel, komt zijn afspraken na en denkt mee. Bovendien is zijn werk van prima kwaliteit.)
 • Marianmichels stemde op 13-05-2012. (Fijn bedrijf,zeer betrouwbaar,levert prachtig werk.Zeer vriendelijke schilders onder de bezielende leiding van Dave!)
 • Heijdei stemde op 07-03-2012. ((Rik Deinema, Amsterdam)Dave is een zeer betrouwbare, vriendelijke en goed meedenkende schilder, die hoge kwaliteit levert. Stuurt zijn medewerkers op een ontspannen manier goed aan.)
 • Rob.schulte stemde op 05-03-2012. (Ik heb mijn huis laten schilderen en dit is erg goed en snel gebeurd, vooral de manier van werken was zeer netjes en verdiend een groot compliment.)
 • D_oosterbaan stemde op 14-02-2012. (Tot in de puntjes alles verzorgd en afgewerkt. Grote aanrader. Ook prijsvriendelijk.)
 • Gocejorge stemde op 13-02-2012. (Dave is top hij denkt en werkt mee. Hij levert kwaliteit. )
 • Vheijligers stemde op 04-12-2011. (Dave en zijn Assistent hebben uitstekkend werk verricht, erg professioneel en gezellig ook nog!)
 • Jeanine stemde op 07-11-2011. (Uitstekende vakschilders. Oog voor kwaliteit en vakkundigheid. Werken zeer zorgvuldig en netjes. Afspraak is afspraak! Ga zo door Dave's Schilderwerken!!)
 • R.oudenaarde2 stemde op 30-10-2011. (Uitstekende service en prima resultaat. Dave denkt mee en komt na wat hij heeft beloofd. Prima vakman.)
 • B.verkade9 stemde op 30-10-2011.
 • Etihv stemde op 16-10-2011. (Dave en zijn team zijn erg precies en zeer betrokken bij de klus. Precies wat je wilt als klant.)
 • Kobus.jena stemde op 29-08-2011. (goed schilderwerk, goede service, we zijn erg tevreden. Het team is goed op elkaar ingewerkt en zeer vriendelijk.)
 • Sandraschols stemde op 14-06-2011. (Een goede werkgever voor mijn zoon)
 • Marga.vork stemde op 08-06-2011. (Dave en zijn team zijn vriendelijke nette mensen, die met je meedenken, en zeer goed werk afleveren, Marga en Ben)
 • Sandy.blankenzee stemde op 06-06-2011.
 • Krau stemde op 05-06-2011. (Ik ken Dave als een uiterst sympathiek en openhartig persoon, heel vriendelijk met een enorm gevoel voor service en kwaliteit.)
 • Penm52 stemde op 03-06-2011.
 • Je.vandijk stemde op 02-06-2011. (Zeer tevreden over afgeleverd werk.)
 • Wilkroeze stemde op 25-05-2011. (Ben zeer tevreden over hoe het houtwerk en de muren zijn voorbehandeld en strak afgeschilderd. Grondig vakwerk. Verder wordt goed gereedschap en goede materialen gebruikt. En ik vond het nog gezellig ook toen Dave met zijn team aan het werk was. Wel eens anders meegemaakt.)
 • Trudy.jonker stemde op 14-05-2011.
 • Ans.jonker stemde op 14-05-2011. (Levert prima schilderwerk en werkt heel netjes.)
 • Irisvangarderen stemde op 08-03-2011. (ik had Dave's Schilderwerken uitgekozen omdat hij hier op de 1e plaats staat. Ik kan na de klus bevestigen dat hij de 1e plaats zeker waard is!)
 • Biancadev1 stemde op 09-02-2011. (Komt altijd binnen met een lach, heel erg aardig en het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit.)
 • Wilenwim stemde op 09-02-2011.
 • W.wijngaarden stemde op 09-02-2011.
 • Ria_beverborg stemde op 08-02-2011.
 • Abiesheuvel stemde op 08-02-2011. (Prima om mee samen te werken en goede prijs kwaliteitsverhouding)
 • Autocad stemde op 08-02-2011. (Knap werk en snel en goede vakkennis)
 • Sectz stemde op 08-02-2011.
 • Haafje stemde op 28-01-2011. (wederom zeer tevreden)
 • Haafje stemde op 28-01-2011.
 • Mdolleman stemde op 07-11-2010. (Reden waarom ik voor deze schilder kies: Prijs/kwaliteit is zeer goed. Prijs is scherp. Kwaliteit is zeer goed. Is heel vriendelijk geldt ook voor zijn team. Geeft advies, houd zich aan de afspraak. Wij zijn zeer te spreken over deze schilder.)
 • Info stemde op 03-11-2010. (gewoon goed!)
 • Robertimeless stemde op 01-11-2010. (Leuke collega, schildert zoals het hoort !)
 • Huub.huveneers stemde op 27-10-2010. (Is netjes,zorgvuldig en levert werk van hoge kwaliteit. Komt gemaakte afspraken na. )
 • Edegroot stemde op 25-10-2010. (Goede communicatie en top werk)
 • M.logt1 stemde op 22-10-2010. (Levert gewoon mooi werk af.)
 • Tdeckers stemde op 22-10-2010. (Afspraak is afspraak, deskundig advies en vakwerk, niet per definitie de goedkoopste maar prijs-kwaliteit verhoudign is prima in balans. )
 • Ibrahim stemde op 22-10-2010.
 • Beets55 stemde op 12-09-2010. (keurige schilder, goed voorkomen, hoge kwaliteit met sikkens en service helemaal ok)
 • M.feijen stemde op 09-09-2010. (Geweldige schilder, die weet wat er nodig is om je huis mooi te maken!!)
 • R.feijen stemde op 09-09-2010. (Werk ziet er puik uit. Ben prima tevreden)
 • Feijenhalma stemde op 20-06-2010. (top kwaliteit schilder werk!!! )
 • Rshalma stemde op 20-06-2010.
 • DS stemde op 28-09-2009. (fijne collega , zeer hoge kwaliteit word er bij alle klanten toe gepast.)
 • Looijerwellness stemde op 28-09-2009. (nette schilders , goede kwaliteit , snelle service.)
 • Lisettebeets stemde op 28-09-2009. (goede service, hoge kwaliteit. net voorkomen. helemaal top)

Stem op Dave's Schilderwerken als je favoriete schilder van Purmerend. Je kunt hooguit éénmaal stemmen per bedrijf. Een toelichting maakt het compleet, maar beledigingen of laster zijn niet toegestaan.

stem

Dave's Schilderwerken

Home > Deelnemers > Dave's Schilderwerken