Gonzales Schilderwerken

Gonzales Schilderwerken

Adres: Lauwersmeer 5

Postcode: 1447LA

Plaats: Purmerend

Telefoon: 0619555667

Website: www.Gonzalesschilderwerken.nl

Kandidaat populairste: Schilder Purmerend

Gonzales Schilderwerken is een ervaren, vakbekwaam en flexibel schildersbedrijf die kwaliteit leverd. Met Gonzales Schilderwerken kiest u voor vakwerk en kwaliteit. Al uw schilder- en renovatiewerk aan interieur en exterieur wordt door ons vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd. Om de kwaliteit te waarborgen, maken wij alleen gebruik van professionele apparatuur en hoogwaardige duurzame producten en verfsoorten van Sikkens. Wij denken met u mee over uw wensen en stellen een werkwijze samen waarmee we een mooi en duurzaam resultaat leveren. Uw woning of bedrijf is het waard er goed uit te zien! Gonzales Schilderwerken beschikt over een vaste selectie van zelfstandige vakbekwame schilders die wij inschakelen bij seizoenpieken of grote projecten. Eigenaar Jorge Gonzales is een gepassioneerde en precieze schilder, werkt volgens afspraak=afspraak en staat u graag te woord. Meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Stemmen

 • Kjelt Rieval stemde op 23-04-2018. (Jorge Gonzales en zijn collega’s zijn erg professioneel, komen hun afspraken na, werken hard en zijn zeer vakkundig! Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.)
 • Fabian stemde op 28-03-2018. (Naast dat Jorge een vriendelijke man is met een luisterend oor naar onze wenzen kwam hij met een prima offerte. Heeft netjes stucwerk en kieren gerepareerd en daarna prima schilderwerk geleverd met een goede afwerking middels kit randen. Zijn werknemer Danny is een bescheiden hard werkende vakbekwame jongen. Kortom beiden hebben naar mijn tevredenheid goed werk afgeleverd en ik kan hen aanraden.)
 • Kitty stemde op 03-11-2017. (Jorge is in de eerste plaats een zorgvuldige vakman. Ik was niet blij toen hij voor de tweede keer ernstige houtrot in onze waaiboomhouten raamstellen ontdekte en er daarom voor de tweede maal een timmerman aan te pas moest komen maar ik ben zoooo blij dat hij er niet overheen schildert zoals de vorige schilder heeft gedaan. Wat hij kan repareert hij zelf maar als het te erg is dan meldt hij dat en maken we een plan. En bij iedere laag weer netjes schuren en schoonmaken, hij slaat geen plekje over en gebruikt goede verf. Ik geef hem met vertrouwen de sleutel en het huis is na vertrek weer netjes. Kortom: helemaal fijn. )
 • Stroet stemde op 27-08-2017. (Ons huis staat weer helemaal netjes in de verf dankzij Jorge en zijn team. Vakmensen die naast verfen ook heel minutieus houtherstelwerkzaamheden uitvoeren. Met deze mensen weet je dat je huis in goede handen is. Jorge had eerder dan wij door dat een schroef het hout van onze schuifdeur beschadigde Hij bood aan om met zijn team die loodzware schuifdeur los te koppelen om die schroef er uit te halen. Voor de winter heeft hij de deur behandeld zodat de schade niet verder zou oplopen. Zo is Jorge, hij houdt van hout (en van kwalitatief hoogstaand (verf)werk afleveren). )
 • Fam. Knies, Purmerend stemde op 15-06-2017. (Meneer Gonzales is een vakman, werkt netjes en perfect. Hij heeft prima werk afgeleverd. Ons huis ziet er de komende tijd weer tip top uit. Bedankt!)
 • A Zwaan stemde op 03-06-2017. (Zeer vakkundig en perfectionistisch. Komt met oplossingen en tips. Levert prachtig werk. En snel. Ben echt super blij en tevreden.)
 • Astrid Macnack stemde op 09-05-2017. (Goede schilder. Werkt netjes, volgens afspraak,. Goede communicatie en altijd correct . Heel tevreden! )
 • Linda Leksmond stemde op 09-05-2017. (Ik ben uiterst tevreden over het werk dat Team Jorge de vorige week bij mij thuis heeft geleverd. Zij werken snel en netjes, kwamen altijd op tijd en alles is volgens afspraak verlopen. De prijs- kwaliteit verhouding is goed. )
 • ter Horst stemde op 06-05-2017. (Leveren goed en netjes werk af. )
 • de Winter stemde op 11-04-2017. (Professioneel en vakbekwaam.. luisterend oor naar de wensen vd klant. Werken zeer netjes erg beleefd en sociaal. Een aanrader!)
 • Ronald Bijvoets stemde op 15-02-2017. (Keurig schilderwerk afgeleverd. Jorge en Danny zijn twee nette heren die vakkundig onze binnendeuren en raamkozijnen hebben geschilderd. Wij zijn zeer blij met het resultaat en Jorge geeft ook nog gevraagd en ongevraagd advies. Werkzaamheden zijn conform planning uitgevoerd en er is ook schoon gewerkt. Een schildersduo die ik durf aan te bevelen.)
 • Mandy stemde op 08-01-2017. (Het werk van Jorge/collega's is erg goed. In goed overleg en met heldere communicatie. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Bedankt )
 • Norbert stemde op 10-11-2016. (Prima werk geleverd!)
 • Patrick stemde op 06-11-2016. (Gonzales schilderwerkzaamheden levert prima werk , kan hem aanbevelen. Houd zich aan afspraken en is professioneel en betrouwbaar.)
 • Gwenny Ebbers stemde op 03-11-2016.
 • Jurrien stemde op 06-10-2016. (Buitenschilderwerk door Gonzales laten uitvoeren. We zijn uitermate tevreden of het resultaat en de wijze waarop het werk is uitgevoerd! De klus werd snel en vakkundig geklaard en Jorge en zijn mannen zijn professioneel en erg vriendelijk. )
 • mieke Peppels stemde op 04-10-2016. (Al het buitenschilderwerk ziet er weer pieken bello uit. Heel tevreden. Aanrader.)
 • De Wit stemde op 02-10-2016. (Na een hele duidelijke offerte zijn de werkzaamheden, buitenschilderwerk hele huis, uitstekend en volgens afspraak uitgevoerd. In twee dagen tijd met drie man sterk was de klus geklaard en kunnen we weer jaren voort. Volgende keer zullen wij zeker Gonzales Schilderwerken weer benaderen. )
 • Jana stemde op 01-10-2016. (Heel blij met het resultaat, super aardig en heel netjes gedaan. Maar bovenal heel snel! Overall heel blij.)
 • Brandenburg stemde op 09-09-2016. (Zeer tevreden over het schilderwerk. Ook een kleine reparatie aan het houtwerk nemen ze meteen mee. Werken zeer snel en erg netjes en zijn beleefd. De volgende schilderklus zal ik zeker weer door Gonzales laten doen. )
 • bianca bok stemde op 04-08-2016. (vanaf het begin zeer professioneel. komt meteen langs en bekijkt de situatie zorgvuldig. wat hij schets komt ook uit. geen verrassingen op de factuur. werk is kwalitatief uitstekend. en wat ook heel fijn is. het contact is prettig. weinig overlast. leuk met de kinderen. je geeft'm met een gerust hart de huissleutel. geen seconde spijt van!)
 • Kirsten stemde op 25-07-2016. (Een zeer deskundig schilder die van te voren een realistisch beeld geeft van wat nodig is en meedenkt over de beste kleur. Het schuren gebeurt zorgvuldig en als het nodig is was er overleg. De schilders zijn heel beleefd en vriendelijk en ruimen alles netjes op. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Daar kunnen we weer mooi mee vooruit. Ze hebben ook bij mijn ouders de buitenboel gedaan vorig jaar en ook zij waren zeer tevreden. Wij bevelen Jorge en zijn team daarom van harte aan.)
 • willem hazenberg stemde op 29-06-2016. (goed professioneel gedaan vriendelijke mensen, ook nog buitenzijde dakgoten ongevraagd schoongemaakt, was daar erg blij mee. keurig)
 • RdeR stemde op 14-06-2016. (Heldere communicatie, professioneel schilderwerk en alles conform de vooraf gemaakte afspraken. )
 • A. Hoedeman stemde op 11-06-2016. (Dhr. Gonzales en zijn team werken netjes en secuur. Ze zijn vriendelijk en beleefd en leveren vakwerk. Bij het schilderen van de buitenboel kwam er een hoop ellende naar boven en dat werd allemaal vakkundig gerepareerd. Ook hebben we binnen schilderwerk laten doen en waren daar zeer tevreden over.)
 • A. Laken stemde op 30-05-2016. (mijn vertrouwen in zijn werk is niet beschaamd: er is heel netjes en degelijk werk geleverd in een flink tempo. Hulde!)
 • Marjon en Huib stemde op 26-05-2016. (Wij hebben ons huis van buiten laten schilderen door Jorge en zijn medewerkers. Een paar slechte kozijnen zijn keurig gerepareerd en zien er weer als nieuw uit. De schilders waren vriendelijk en beleefd. Er moest bij ons flink geschuurd worden maar door de schuurmachines met afzuiging hebben wij nauwelijks last van stof gehad. Kortom prima en keurig netjes vakwerk. Wij bevelen Gonzales Schilderwerken zeker aan!)
 • r stokvis stemde op 22-05-2016. (Zeer professioneel geholpen. Alles keurig volgens afspraak. Zeer goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd achter gelaten! )
 • Sem Thiel stemde op 08-04-2016. (Wederom fantastisch werk geleverd. 2 jaar terug buitenwerk laten schilderen en vorige maand binnen, met een prachtig resultaat. Zeer professioneel en secuur. )
 • Kees Dam stemde op 18-03-2016. (Gewoon de beste schilders,bij het beste schildersbedrijf!)
 • Michelle stemde op 18-03-2016. (Onze donkerbruine kozijnen zijn heel mooi glans wit gespoten door Gonzales schilderwerken. Professionele schilders ze werken erg netjes en nauwkeurig. )
 • C. Mulder stemde op 06-03-2016. (De heer Gonzales heeft samen met Danny prima werk geleverd. Deze vriendelijk, nauwkeurige mensen denken mee en komen niet alleen met goede adviezen maar laten prachtig schilderwerk zien, komen alle afspraken keurig na kortom: wij zijn heel blij met Gonzales Schilderwerken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan! )
 • Vincent stemde op 07-12-2015. (Jorge en Danny hebben bij ons buiten en binnen geschilderd. Wat opvalt is dat er zeer nauwkeurig wordt gewerkt. Niks half werk. Jorge gaat absoluut voor kwaliteit. Er wordt tevens goed advies gegeven. Ik zou Jorge aan iedereen adviseren als je op zoek bent naar een kwalitatief goede schilder. Verder prettig in de omgang en je huis wordt met respect behandeld. )
 • Eric stemde op 17-11-2015. (Werkt netjes en levert strak op. Volgende klus laat ik zeker door hun uitvoeren.)
 • Alex stemde op 03-11-2015. (Jorge Gonzales heeft samen met zijn team onze woning geschilderd. Hij communiceert goed (wat ga ik doen, wat heb ik gedaan, wat kan je van mij verwachten), denk mee en levert daarnaast vakwerk af. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. We bevelen hem zeker aan !)
 • Douma stemde op 03-11-2015. (Zeer tevreden, zeer goed werk geleverd. Een leuk en gezellig team van mensen. Volledig volgens de gemaakte afspraken. De heer Gonzales is ook kritisch op zichzelf. Voor een volgende keer zullen we hem zeker weer inschakelen!!! )
 • Bert walter stemde op 23-10-2015. (Vakman prettig mens netjes super schilder top.)
 • marianne stemde op 23-10-2015. (Betrouwbare vakman, en ook nog erg aardig. De offerte was zeer precies en je weet dus precies waar je aan toe bent. Ook de werknemers zijn fatsoenlijk, werken erg netjes en verstaan hun vak.)
 • Eric Boltjes stemde op 14-10-2015. (Gonzalez Schilderwerken heeft het houten buitenwerk van ons nieuwe huis volledig opgeknapt. Punctueel, duidelijk, professioneel en vooral meedenkend; zo zou ik de heer Gonzalez en zijn team willen omschrijven. Ongelofelijk tevreden met het resultaat zou ik ze van harte aanraden bij iedereen die op zoek is naar een echte vakman voor zijn schilderwerk.)
 • Lindsey Pieterse stemde op 12-10-2015. (Jorge met zijn team (Rafael en Danny) hebben bij ons goed nauwkeurig schilderwerk geleverd! zijn puntje precies nemen niet genoeg met minder, Fijn dat de afspraken worden nagekomen. Naast het schilderwerk worden ook meteen de kleine reparaties op verzoek uitgevoerd. Snel en vakkundig niets is hun teveel. Al met al een zeer mooi resultaat ! Ik kan Gonzales Schilderwerken absoluut aanraden! Zijn vak schilders eerste klas. Jorge, als er bij ons weer geschilderd moet worden weten we je te vinden. Top schilders zijn jullie dat mag zeker gezegd worden)
 • Richard Rodermond stemde op 08-10-2015. (Jorge Gonzales is een topper! Ons huis was nodig toe aan een flinke schilder opknapbeurt want onze kozijnen aan de gehele buitenkant van de woning waren in zeer slechte staat. Na een afspraak met Jorge duurde het ook niet lang voor ze aan het werk gingen. Met 4 man sterk hebben ze de klus in 3 dagen geklaard. Gonzales werkt snel, professioneel en levert echt vakwerk. Helaas kwam hij ook wat houtrot tegen maar ook dit werkt vakkundig hersteld en er is helemaal niks meer van te zien. Naast het vakwerk wat hij levert is Gonzales ook nog eens scherp geprijsd en dat maakt het ook interessant. Voor een goeie prijs krijg je niet altijd kwaliteit maar in dit geval dus wel. En dit wisten wij omdat we al een tip hadden gekregen van onze moeder waarbij hij ook wat schilderwerkzaamheden had verricht. Ik kan Jorge en zijn team aan iedereen aanraden zal dit ook zeker doen. Wij zijn ontzettend blij met onze kozijnen die er weer als nieuw uitzien! )
 • Iris stemde op 05-10-2015. (Uitstekende service van Jorge Gonzales en zijn schilders. Goede ideeen, oplossingen en heel harde werkers. Hebben al het houdwerk grondig behandeld en resultaat is zeer mooi. Ik heb Jorge al aan andere mensen aangeraden.)
 • Herman Houweling stemde op 04-10-2015. (Top kwaliteit werk geleverd. Alles conform afspraak.)
 • Mark en Liesbeth Boeijen stemde op 02-09-2015. (Jorge en zijn collega's zijn vakbekwame schilders. Het schilderwerk is zeer goed uitgevoerd en er wordt netjes en schoon gewerkt. De kozijnen vertoonden houtrot, de aangetaste delen zijn vervangen en het resultaat is als nieuw. Jorge geeft duidelijke uitleg, gebruikt goede materialen en luistert naar wat wij wilden. Wij zijn zeer tevreden en zullen Gonzales Schilderwerken aan iedereen aanbevelen!)
 • Silvia stemde op 01-09-2015. (Geweldig bedrijf zou het aanraden 👍)
 • Corina en Willem stemde op 30-08-2015. (Laat ik beginnen met zeggen dat we ‘onze’ huisschilder hebben gevonden. Jorge en zijn medewerkers (Ulysses, Rafael en Danny) hebben ons huis in 2,5 dag weer strak in de lak gezet. Ze werken geconcentreerd, nauwkeurig en netjes en zijn bovendien als tijdelijke gast in huis vriendelijk, beschaafd, rustig en voorzichtig met je huisraad en huisdier. Er wordt goed en veilig materiaal gebruikt (b.v. steigers) en schuren gebeurt met speciale machines waarvan het stof wordt afgezogen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Sikkens lakken van hoge kwaliteit voor zowel voorlak als aflak (Jorge is een Sikkens Quality Painter). Het was niet de meest eenvoudige klus (het weer zat niet echt mee en ons huis heeft een lastige waterkant), maar Jorge en zijn team hebben uitstekend gepresteerd! Zet een muziekje aan, Spaanstalig (b.v. Juan Louise Guerra of Buena Vista Social Club) en met een zacht zingend achtergrondkoortje krijg je prachtig schilderwerk!)
 • peter de graaf stemde op 10-08-2015. (Jorge en zijn vakbekwame medewerkers hebben bij ons de binnen- en buitenboel geschilderd. Al het houtwerk zit weer mooi strak in de lak. Kleine reparaties (houtrot) werden deskundig uitgevoerd. Het fijne was, dat Jorge je op de hoogte hield van de voortgang der werkzaamheden. Hij gaf de indruk met de weersomstandigheden te kunnen spelen en deze naar zijn hand te kunnen zetten; handig als je binnen en buiten moet schilderen. Wij kunnen hem aanbevelen.)
 • de Vries stemde op 09-08-2015. (Professionele schilders. Werken snel en erg netjes. Al het houtwerk ziet er weer strak en mooi uit. Het lijkt net of het gespoten is zo glad. Echt vakwerk. Een echte aanrader.)
 • Michel Baars en Alejandra Vicharelli stemde op 09-08-2015. (Uitstekend werk door zeer aardige personen. Voorgesprek gehad met een advies voor de kleurkeuze. Uiteindelijk toch besloten voor iets heel anders te gaan. Kleuren die nog nooit zijn gevraagd. Uiteindelijk bleek het een zeer mooie keuze te zijn geweest die ook volgens Jorge Gonzales prima uitpakte. Eerste dag tevergeefs gekomen en huiswaarts gekeerd door regenval. Echter door de dagen erna knalhard te werken met meerdere personen (zelfs 13 uur lang), nog voor het weekend afgekregen. Zeer aan te raden aan mensen die nog goede vakmensen zoeken. Michel en Alejandra)
 • Liu stemde op 05-08-2015. (Vakkundig, servicegericht, kwaliteit, betrouwbaar, vriendelijk, vlot, handige tips, een echte aanrader ! )
 • R.Paschedag stemde op 28-07-2015. (Alles keurig geschilderd zo wel binnen en buiten, en alles netjes afgewerkt. Zeer tevreden over het schilderwerk. Volgende keer weer Gonzales )
 • Mark en Ria stemde op 26-07-2015. (Jorge met zijn team (Rafael en Danny) goed schilderwerk geleverd ! Fijn dat de afspraken worden nagekomen. Naast het schilderwerk worden ook meteen de kleine reparaties op verzoek uitgevoerd. Snel en kundig. Al met al een prima resultaat ! Ik kan Gonzalez Schilderwerken absoluut aanraden! )
 • K. van den Bos stemde op 26-07-2015. (Schildersvakmanschap. Werkzaamheden worden met zorg, aandacht en precisie uitgevoerd. Geeft goede adviezen voor schilderwerk dat je zelf wil doen. En dat alles in een goede prijs-kwaliteitsverhouding.)
 • Cees en Els stemde op 20-07-2015. (Gonzales schilderwerken verstaat zijn vak. OP EN TOP WERK GELEVERD. Rafel en Jorge werken nauwkeurig en heel netjes. Het enigste wat ze niet in de hand hebben dat is het weer. Ze nemen dus geen risico wat slecht is voor het verven. Jorge zag ook precies wat er mis was met onze ramen die niet goed open en dicht gingen. Ze gaan nu weer als een zonnetje. De geschilderde buitenkant ziet er uit als een plaatje. Bedankt en tot de volgende keer. )
 • Familie Schouten en de Jong stemde op 07-07-2015. (Aanrader! Leveren goed werk, werken netjes en prettig in de omgang. Jorge Gonzales maakt goede afspraken, overlegt over onverwachte zaken die hij tegen komt en wil echt dat je tevreden bent. Dat checkt hij goed. Ze werken met z'n drieën waardoor het werk lekker opschiet (mits het weer mee zit natuurlijk :-)) Hij heeft ook geregeld dat de benodigde houtreparaties en ophanging ramen en op maat maken nieuwe deur gebeurde. Prima collega die ook vakwerk levert. )
 • Geertjan Kampman stemde op 05-07-2015. (Uitstekende prijs/kwaliteit!)
 • Clara Overes en Jeroen Mars stemde op 16-06-2015. (Wij zijn meer dan tevreden over de vakkundige manier waarop Gonzales Schilderwerken het buitenhoutwerk van onze woning heeft geschilderd. Het werk is met precisie uitgevoerd en ziet er pefect uit. Dat zagen ook onze buren die meteen mogelijkheden zagen voor zichzelf en familieleden om van de diensten van Gonzales gebruik te maken.)
 • Durc Berger stemde op 10-06-2015. (Wij hebben vorige week ons huis binnen laten schilderen door Jorge Gonzalez en zijn team. We waren zelf een weekje op vakantie en toen we terug kwamen was al het houtwerk en muren heel mooi geschilderd. Echt vakwerk en zeer tevreden met het resultaat. Wij zouden Jorge aan iedereen aanbevelen! )
 • Mieke Groeneveld stemde op 27-04-2015. (Jorge Gonzales is een zeer innemende en professionele schilder . Het houtwerk vertoonde nogal wat houtrot en dat heeft hij meer dan perfect opgelost en fantastisch geschilderd, het verschil is niet te zien! Het houtwerk zier er weer uit als nieuw. Echt vakwerk en het verdient een dikke 10! Ook de kwaliteit/prijsverhouding is zeer goed. Ik zal Gonzales Schilderwerken zeker bij vrienden en familie aanbevelen 👍👍👍👍👍)
 • P.van der Velden stemde op 19-04-2015. (Hr.Gonzales en zijn mannen hebben ons huis geschilderd. Het zijn vakbekwame vriendelijke en beleefde mensen die hun werk serieus nemen en met je meedenken. )
 • E. Veltman stemde op 18-03-2015. (Zeer tevreden over resultaat, zowel van Jorge als zijn collega. Heel makkelijk en prettig in de omgang. Heel professioneel ingesteld met oog voor detail. Ook een goede voorbereiding op het schilderwerk wordt niet vergeten. Je ziet en merkt dat schilderen en alles wat daarbij komt kijken zijn passie is. Absoluut aan te bevelen, wij zien hem een volgende keer graag weer verschijnen.)
 • P.J. ter Neuzen stemde op 13-02-2015. (Jorge Gonzales levert niet alleen vakbekwaam schilderwerk met een perfect resultaat. Mijn kozijnen vertoonden houtrot dus werden de aangetaste delen vervangen en het resultaat is verbluffend. De kozijnen zijn weer als nieuw en de overgang tussen de bestaande- en nieuwe delen zijn niet zichtbaar. Dankjewel Jorge, ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en familie)
 • A. Wouda stemde op 14-01-2015. (Jorge en zijn collega's zijn nette en harde werkers. Ze zijn zeer beleefd, stipt op tijd en vakbekwaam. Het schilderwerk, zowel binnen- als buiten, is zeer netjes uitgevoerd. Jorge neemt de tijd voor uitleg, gebruikt goede materialen en is in mijn ogen zeer professioneel bezig. Ik ben erg tevreden over het resultaat ! )
 • Esther Kasbergen stemde op 25-09-2014. (Mijnheer Gonzales is beleefd, vriendelijk en open in de communicatie, trouw in zijn afspraken, goed in overleg en uitstekend schilderwerk. Kortom een goede schilder, die lange dagen maakt om het werk af te krijgen. Dank je wel!)
 • Marcel de Koningh stemde op 21-09-2014. (Een vakbekwame schilder, met een persoonlijke benadering, afspraak is afspraak, uitstekende en vriendelijke uitleg gedurende het hele traject(offerte-afspraak-schilderwerk-factuur-nazorg). Zeer tevreden klant.)
 • Ron Slond stemde op 14-09-2014. (Uiterst vriendelijke en zeer vakbekwame schilder, werkt zeer netjes en zorgvuldig en geeft bovendien goede tips. Alles werkelijk tot in de puntjes geregeld ! Prijs/kwaliteit een vette 10 !! Echt top ! Een schildersbedrijf om aan een ieder aan te bevelen. )
 • M. Speijers-de Bruijn stemde op 04-09-2014. (Een zeer verzorgde offerte, gevolgd door deskundig advies en zeer hard werken met een prachtig resultaat als gevolg, we zijn meer dan tevreden, zeker met de kleur, die we in samenspraak, hebben uit gezocht. Want er wordt je totaal niets opgedrongen, het eindresultaat was zelfs mooier dan we hoopten)
 • R.H.de Jong stemde op 01-09-2014. (Bij V.de Jong (dochter)heb ik het verfwerk geinspecteerd en vond het vakwerk, daardoor heb ik het schilderwerk ook door Gonzales uit laten voeren. vakwerk Jorge. Mijn zwager zal ik er toe brengen dat zijn huis ook gedaan wordt door hem.)
 • M.van Ooijen stemde op 06-08-2014. (Het schilderwerk en reparatie aan ons huis is door de heer Gonzales perfect uitgevoerd. Er wordt netjes en schoon gewerkt. Een schilder met liefde voor zijn vak! )
 • M. van Deelen stemde op 18-07-2014. (Van begin tot het eindresultaat perfect geholpen. En het resultaat mag er zijn. )
 • Fred Trim stemde op 16-07-2014. (Gonzales Schilderwerken is een bedrijf wat bestaat uit prettige en vakkundige schilders. Die netjes werken en afspraken nakomen. )
 • Familie van den Hengel stemde op 15-07-2014. (Ons huis is geschilderd en het houtwerk gerepareerd door Gonzales Schilderwerken. Het hele proces van offerte tot en met de afhandeling is heel soepel en prettig verlopen. Wij zijn door Gonzales zeer vriendelijk en profesioneel geadviseerd en ze hebben uiterst zorgvuldig, snel en netjes gewerkt. De prijsstelling voor het werk was zeer scherp. Het resultaat is echt uitmuntend. Ik kan Conzales Schilderwerken aan iedereen aanbevelen.)
 • V.deJong stemde op 14-07-2014. (Erg blij met het mooie resultaat! )
 • Martijn Smit stemde op 16-06-2014. (Zeer betrouwbaar, professioneel en meedenkend. Zal dit schildersbedrijf aan iedereen aanbevelen!)
 • ingrid cortissos stemde op 14-06-2014. (Het werk er netjes en professioneel uitziet. Luistert naar wat de klant wil, en informeert helder en duidelijk over de werkwijze. )
 • Jaap-Jan Mobron stemde op 12-06-2014. (Jorge is een gedreven professional, attent, betrouwbaar, een absolute aanrader!)
 • Rob& Mirjam stemde op 10-06-2014. (Sinds vier jaar ons eigen huis in Zaamdam gekocht, nu voor het eerst ons huis laten schilderen. Wat een prachtig resultaat! We hebben ook al veel complimenten gekregen van de mensen uit de buurt. Het is heel netjes gedaan en het resultaat glinstert in de zon, we worden er elke dag weer blij van. Communicatie over en weer verliep heel prettig en persoonlijk. Hartelijk dank, Rob & Mirjam)
 • Mariette Reitmaier stemde op 27-05-2014. (Dit is een vakman die zijn werk erg serieus neemt. Werkt heel erg nauwkeurig en netjes. Afspraken maken gaat ook heel vlot en meneer Gonzales is stipt op tijd wat erg prettig is. Al met al ben ik heel erg tevreden over het resultaat. Gonzales Schilderwerken is zeker een aanrader voor alle schilder klussen!)
 • K. de Zwart stemde op 22-05-2014. (Geweldig vakmanschap. Gonzales heeft ons huis weer prachtig in de verf gezet. Zeer professioneel, netjes en betrouwbaar. Ik bel bij mijn volgende schilderklus weer!)
 • Fam. Thiel stemde op 15-05-2014. (Jorge, onwijs bedankt voor het mooie werk dat je bij ons in de Clara Visserstraat hebt geleverd! Niet alleen jullie werk is goed, wij vertrouwden jullie ook zodanig dat wij met een gerust hart de deur uit konden. Het hele proces, van communicatie tot het financiële gedeelte is boven verwachting soepel verlopen. Ook de nazorg is top. Nogmaals bedankt en ga zo door!)
 • Michiel van der Linden stemde op 07-05-2014. (Echt een Topper ! Wat een fantastisch werk heeft het hele team van Gonzales geleverd. Het schilderwerk zit er goed op, hij heeft mij en de hele straat van goede kleuradviezen voorzien. Ik denk dat ik namens de Mahatma Gandhistraat mag zeggen dat dit de beste schilder (het beste Team) is van Purmerend! Kom nog eens een biertje drinken ;-))
 • Trudy van den Berg stemde op 02-05-2014. (Mooi schilderwerk, lekker vlot, goede prijs en een prettige persoon. Echt een aanrader!)
 • Tanty Purwanti stemde op 26-04-2014. (Jorge en zijn collega's hebben de voor en achterkant geschilderd van mijn huis. Je merkt dat ze echte vakmensen zijn, dat merk je aan hoeveel ze weten over allerlei soorten materialen etc. Perfect schilderwerk afgeleverd met goed overleg en vriendelijke benadering. Als u iets moet laten schilderen dan raad ik "Gonzales Schilderwerken" aan. Super Bedankt! Tanty Purwanti Purmerend)
 • Josua Boon stemde op 26-04-2014. (Afgelopen week (week 17 2014) hebben Jorge en zijn team mijn huis aan de buitenkant geschilderd. Ik ben enorm blij dat ik voor Gonzales Schilderwerken heb gekozen en ik zou het ook iedereen aanraden. Jorge en zijn team hebben echt prima werk afgeleverd. Al bij de offerte bespreking merkte ik al dat Gonzales Schilderwerken professioneel, servicegericht, meedenkend, transparant en vooral belangrijk betrouwbaar is. Ik moest gewoon werken en heb de sleutel bij Jorge achtergelaten zodat hij en zijn team hun werk konden doen. Toen ik thuis kwam van mijn werk was mijn huis afgeschilderd en het was prachtig. Reuze bedankt! Josua Boon Purmerend)
 • Mark stemde op 12-03-2014. (Jorge heeft de binnenkant van onze nieuwbouwwoning geschilderd, van glasvezelbehang voorzien en een muur behangen met een speciaal behang. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het schilderwerk is heel erg strak, de kleuren exact als besproken en het behang nagenoeg zonder bubbels. Jorge heeft exact volgens afspraak gewerkt en werkt heel erg netjes. Wij raden Gonzales Schilderwerken dan ook ten zeerste aan! Mark & Riemke - Wormerveer)
 • Info stemde op 03-02-2014. (Voor het schilderen van de binnenkant van mijn huis heb ik een offerte aangevraagd bij Gonzales Schilderwerken. Jorge is bij mij in huis geweest en heeft de oppervlakte bekeken. Samen hebben we de kleur besproken waarbij ik helemaal afging op het advies dat Jorge mij gaf. Ieder z’n vak zal ik maar zeggen. De beschrijving van de offerte was exact zoals afgesproken met een keurig tarief. Tijdens mijn vakantie heeft Jorge van mijn huiskamer, slaapkamer, badkamer, hal, en toilet de muren en plafonds geschilderd. De afwerking langs het houtwerk is mooi strak en ik heb nog geen spatje op de vloeren of ramen kunnen vinden. Daarnaast heeft Jorge mij ook geholpen met het demonteren van een boekenkast en het ophangen van een lamp zonder daarvoor tijd in rekening te brengen. Jorge kan ik met een gerust hart aanbevelen. Hij gaat voor service én kwaliteit! )
 • Julieta_112 stemde op 26-01-2014. (De heer Gonzales is een zeer goede schilder die zijn vak goed verstaat. Nette manier van werken, meedenkend en betrouwbaar. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Een echte aanrader. Bedankt! Fam. van Hesse)
 • Famdijkhuis stemde op 27-10-2013. (Goed werk tegen een goede prijs. Verstand van zaken en goed advies over kleur en soort verf. Vriendelijk en harde werkers)
 • Knehiat stemde op 05-10-2013. (Jorge Gonzales begrijpt zijn vak. Denk mee met om tot een betere resultaat te komen, servicegericht. Onze kozijnen zitten weer strak in het vel. Prima werk geleverd!!)
 • Jordyjansen stemde op 05-10-2013. (Ze hebben hier prachtwerk geleverd, de mannen van Gonzales. De voordeur zit weer strak in de lak! Super mannen, bedankt)
 • Dhrhiemstra stemde op 02-10-2013. (Gonzales Schilderwerken is ons zeer prettig bevallen. Vriendelijke mensen, goeie service en vakmanschap wat geleverd wordt. Houtrot is binnen no time weggewerkt. Ze draaien er ook hun hand niet voor om om even wat groen weg te halen)
 • Matt stemde op 29-09-2013. (Mijn huis is geschilderd en het houtwerk gerepareerd door Gonzales Schilderwerken. Het hele proces van offerte tot en met de afhandeling is heel soepel en prettig verlopen. Wij zijn door Gonzales zeer vriendelijk en profesioneel geadviseerd en ze hebben uiterst zorgvuldig, snel en netjes gewerkt. De prijsstelling voor het werk was zeer scherp in vergelijk met andere schilderbedrijven. Het resultaat is echt uitmuntend. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!)
 • G.sijmons8 stemde op 29-09-2013. (Geweldige schilder. vakkundig, netjes. meer als tevreden.)
 • Bosi651 stemde op 27-09-2013. (Voorkomend, vriendelijk, professioneel, klantgericht en goede prijs. Zeer tevreden!)
 • Anneke_ypma stemde op 26-09-2013. (levert goed schilderwerk)
 • Edwinelout stemde op 17-09-2013. (De schilders hebben netjes en goed werk afgeleverd zo zijn er maar weinig Edwin Purmerend )
 • Zoeelout stemde op 17-09-2013.
 • N.dorenbos stemde op 16-09-2013. (Wij zijn zeer tevreden over het door Gonzalez geleverde schilderwerk aan onze woning! TOP!!)
 • Schoen stemde op 13-09-2013. (Professionele, hardwerkende, nette schilders. Een absolute aanrader!! )
 • L.jansen5 stemde op 13-09-2013. (gonzales zeer profesionele schilders harde werkers werken gerust een paar uur door als het nodig is het schilder werk ziet er fantastisch uit als u een schilder nodig heeft twijfel niet maar schakel conzales in )
 • Marjo stemde op 24-08-2013. (Nauwkeurig, Netjes, professioneel, vriendelijk. Goede prijs/kwaliteit. Een echte vakman!! Fam. Weij)
 • Atanis stemde op 08-08-2013. (Mooi en netjes werk afgeleverd! We zijn tevreden. Dick en Annemarie)
 • Liduine.zumpolle stemde op 07-08-2013. (Wil je snel, professioneel en vriendelijk geholpen worden met je schilderswerk? Wend je tot Gonzalez Schilderwerken, en je weet ineens weer waarom het zo effectief en zo vrolijk is om onze hardwerkende vakvrienden vanuit de verre vreemde je Hollandse huis toe te vertrouwen. Gegarandeerd blikverruimend!)
 • S.wheldonmorrice stemde op 12-07-2013. (Gonzales schilderwerken is betrouwbaar, nauwkeurig, klantvriendelijk en zeer bekwaam en professioneel. Hij dacht met ons mee over kleuren en verftypen en gaf advies op maat. Onze kozijnen en deuren zien er stralend en strak uit. Zeker een aanrader! S. Morrice)
 • Nspaan stemde op 22-06-2013. (In één woord....vakwerk! Super service. Zelfs mijn dakgoot aan de onderkant schoongemaakt. Ook de binnenkant van mijn sponningen van mijn deur even mee geschilderd omdat ze de binnenkant van mijn nieuwe deur ook moesten schilderen...dan was het af. En zowel aan de voor als achterkant heeft een kat over mijn pas nog niet opgedroogde drempel gelopen...geen probleem. Als verf zo direct echt droog en wat 'gehard'. Is dan wordt dat door Jorge (Gonzales) weer eerst geschuurd en opnieuw geschilderd...service dus! Ook de kwaliteit van het schilderwerk is geweldig. Alles maar dan ook alles wordt netjes afgeplakt zodat het ook super strak eruit ziet. En ook alles wordt tweemaal geschilderd...eerst voorvlakken en dan afschilderen! En snel zijn ze ook...twee dagen gebuffeld en mijn huis zat mooi in de verf. Ik zou zeker mijn vrienden, kennissen en familie Gonzales aanbevelen! )
 • Hornedith stemde op 19-06-2013. (Nadat een andere schilder slecht werk had geleverd en ons ook nog met een ongeschilderde dakkapel liet zitten, heeft Gorge dit keurig voor ons opgelost. Ook schilderde hij gratis nog even de buitendeur over en maakte ce dakgoot schoon. Wij zijn erg tevreden. Eindelijk een schilder die doet wat hij zegt. Volgende keer schakelen wij hem weer in.)
 • Pietgeel86 stemde op 12-06-2013. (Jorge heeft bij ons zeer goed werk afgeleverd. Hij komt zijn afspraken na, en doet wat hij zegt. Een man met oog voor kwaliteit en detail. Bedankt Jorge, ik zal je zeker aanbevelen bij familie en vrienden.)
 • C.darnoud stemde op 15-07-2012. (dhr. gonzales heeft me goed geholpen met het schilderwerk thuis na de verbouwing die plaats had gevonden. Hij komt met goede ideeen en oplossingen en past deze ook toe. Dhr. C. Darnoud te amsterdam)
 • M.beemster2 stemde op 12-07-2012. (Ik ben zeer tevreden over Gonzales Schilderwerken.Zeer vakkundig en professioneel.Goede prijs-kwaliteit verhouding.Je krijgt goed advies en handige tips.Volgende klus huur ik Gonzales Schilderwerken weer in!)
 • Summervibes stemde op 10-07-2012. (Gonzales schilderwerken is een bedrijf met kwaliteit ,netjes, betrouwbaar en een aanrader....)
 • Psychnosis stemde op 29-06-2012. (Ze leveren uitstekend werk af. Mooie afwerking. Denkt mee en geeft goede adviezen.)
 • G.choque.m stemde op 28-06-2012. (Gonzales Schilderwerken is een zeer betrouwbaar en kwalitatief bedrijf Dus zoekt uw nog een schildersbedrijf Gonzales Schilderwerken Ik zeg doen!)
 • Dave's Schilderwerken stemde op 28-06-2012. (jorge gonzales is een goede collega die altijd klaar staat voor ons. werkt hard en zeer leer gierig.jorge pakt alles aan en ondersteunt ons zeer goed bij de spuit projecten. jorge is altijd op tijd, net voorkomen. oftewel we zijn zeer te spreken en past goed in ons team.mvg dave looijer)
 • Bonicia-w stemde op 27-06-2012. (Meneer Gonzales is erg goed in wat hij doet. Hij werkt netjes en levert goed schilderwerk. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat daarnaast heeft hij ook goed advies gegeven. Top werk ;) Mevr. B Windster.)
 • Nmalmberg stemde op 24-06-2012. (Jorge Gonzales is erg professioneel in zijn werk, werkt hard, is nauwkeurig, heeft veel kennis en ervaring en beter nog, hij denkt mee met de klant en geeft advies. Wat mij betreft is Gonzales Schilderwerken een zeer betrouwbaar en kwalitatief bedrijf. Noortje Malmberg, Zaandam )
 • M.juriaans stemde op 19-06-2012.
 • Landerdevroede stemde op 15-06-2012.
 • Cquintero stemde op 15-06-2012. ( professioneel bedrijf)
 • Remystokvis stemde op 14-06-2012. (Zeer bekwaam bedrijf die meer doet dan schilderen alleen)
 • Patricialm87 stemde op 13-06-2012.
 • C.paap stemde op 13-06-2012.
 • Jchoque5 stemde op 12-06-2012.
 • N.brink stemde op 11-06-2012. (Niet alleen heeft de heer Gonzales heel netjes en nauwkeurig schilderwerk afgeleverd, ook heeft hij mij kunnen overtuigen met zijn kleuradvies waardoor het resultaat nu nog sprekender is. Bedankt!! Mevr.N.D.Brink)

Stem op Gonzales Schilderwerken als je favoriete schilder van Purmerend. Je kunt hooguit éénmaal stemmen per bedrijf. Een toelichting maakt het compleet, maar beledigingen of laster zijn niet toegestaan.

stem

Gonzales Schilderwerken

Home > Deelnemers > Gonzales Schilderwerken