Disclaimer

Voor alle communicatie, welke mogelijk is gemaakt door middel van of voortvloeiend uit een onderdeel van deze website, zoals meningen, advies, standpunten, kennis of andere uitingen vallen volledig onder de verantwoording van de auteur in persoon. Tulpweb kan niet verantwoordelijk worden geacht voor uitspraken, gedaan door middel van of omtrent deze website, door de gebruikers van deze website. Tulpweb is een gecontroleerde site. Uitingen welke in strijd zijn met de Nederlandse wet kunnen geweerd worden; echter zonder enige garantie.

Tulpweb behoudt ten aller tijde het recht een gebruiker te blokkeren, stoppen of te wissen. Aangezien je immer in staat bent om deze disclaimer te lezen is deze disclaimer ook van toepassing wanneer je deze server via een zogenaamde 'deep-link' benadert, derhalve kun je je nooit beroepen op het ontbreken van kennis met betrekking tot deze disclaimer.
Beslissingsbevoegdheid ligt bij de beheerders en de eigenaar van Tulpweb.

Middels het gebruik van de op deze server aangeboden diensten, wanneer je zowel leest als schrijft, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Je bent te gast op deze website, wij waarderen je aanwezigheid zolang je onze gastvrijheid respecteert.

Home > Disclaimer