Verkiezingen beste bedrijf

Dit is een continue openbare verkiezing. Het bedrijf met de meeste stemmen staat bovenaan.

Op dit moment is de top vijf:

 1. Robert Jan Kapsalon met 399 stemmen op Kapper Den Helder
 2. Salon Mano Capelli E Bellezza met 324 stemmen op Kapper Geleen
 3. Yord Beauty & Hairstyling met 271 stemmen op Kapper Utrecht
 4. Luckie Look Hairsaloon met 216 stemmen op Kapper Groningen
 5. Woods Fotografie met 190 stemmen op Fotograaf Eindhoven

Stemmen

 • Saskia stemde op 17-11-2017 op Yord Beauty & Hairstyling als beste Kapper Utrecht. (Echt supergoed en vriendelijk geholpen. Ben eigenlijk nooit zó goed geknipt, het is het prijskaartje zeker waard. Met dit kapsel kan ik de winter weer door, thanks Maik!)
 • Kitty stemde op 03-11-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Jorge is in de eerste plaats een zorgvuldige vakman. Ik was niet blij toen hij voor de tweede keer ernstige houtrot in onze waaiboomhouten raamstellen ontdekte en er daarom voor de tweede maal een timmerman aan te pas moest komen maar ik ben zoooo blij dat hij er niet overheen schildert zoals de vorige schilder heeft gedaan. Wat hij kan repareert hij zelf maar als het te erg is dan meldt hij dat en maken we een plan. En bij iedere laag weer netjes schuren en schoonmaken, hij slaat geen plekje over en gebruikt goede verf. Ik geef hem met vertrouwen de sleutel en het huis is na vertrek weer netjes. Kortom: helemaal fijn. )
 • Peter Breukers stemde op 21-10-2017 op Robert Jan Kapsalon als beste Kapper Den Helder. (Al meer dan 30 jaar mijn kapper. Top service, vakkundig, en altijd gezellig! )
 • Sherry stemde op 09-10-2017 op Yord Beauty & Hairstyling als beste Kapper Utrecht.
 • Ron de Jong stemde op 06-10-2017 op Mr J.M.L.G. de Jong als beste Advocaat Rotterdam. (Mr de Jong heeft ons meerdere malen uitstekend geholpen. Het is een warm kantoor dat de menselijke kant van begeleiding in juridische zaken uitstekend weet te combineren met de zakelijke slagkracht die je in een advocaat wilt zien. Wij voelen ons er thuis! Met recht de beste advocaat!)
 • Persza stemde op 05-10-2017 op Yord Beauty & Hairstyling als beste Kapper Utrecht. (Ontzettend klantvriendelijk maar wat een goede service. Het resultaat is uitstekend. In jaren heeft mijn haar niet zo mooi gezeten. Ik ben voortaan maar 2 minuten met mijn haar bezig en het zit al goed. Maik is absoluut de beste kapper ooit!)
 • Aniek stemde op 18-09-2017 op Yord Beauty & Hairstyling als beste Kapper Utrecht. (Super kapper (en beauty), vakkundig personeel. Echte aanrader!)
 • Karel Jansen stemde op 08-09-2017 op Beauty & Hairstyling York als beste Kapper Utrecht. (Service top, klantvriendelijkheid top, sfeer top, kwaliteit all over the place!)
 • Sylvana stemde op 08-09-2017 op Beauty & Hairstyling York als beste Kapper Utrecht. (Ik ging van krul naar SuperKRUL! )
 • Nova stemde op 08-09-2017 op Beauty & Hairstyling York als beste Kapper Utrecht. (Mijn haar is goed geknipt en de kapsters zijn heel aardig. Beste kapper in Utrecht is Beauty and Hairstyling YORK !)

Home > Verkiezingen