Verkiezing beste schilder

Dit is een continue openbare verkiezing. Het bedrijf met de meeste stemmen staat bovenaan.

Op dit moment is de top vijf:

 1. Gonzales Schilderwerken met 121 stemmen op Schilder Purmerend
 2. Dave's Schilderwerken met 121 stemmen op Schilder Purmerend
 3. Wespa Schilderwerken met 79 stemmen op Schilder Eindhoven
 4. A3 Schilderwerken met 77 stemmen op Schilder Rotterdam
 5. Tieken Schildersbedrijf met 66 stemmen op Schilder Beverwijk

Stemmen

 • Gerrit Tol stemde op 27-11-2017 op Dave's Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (In een woord, TOP. Kwaliteit, vakmanschap, goede communicatie.)
 • Jacobus den herder stemde op 27-11-2017 op Dave's Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Dave Looier is een man van zijn woord. Hij geeft snel en adequaat antwoord op je vragen. Fijn samenwerken.)
 • Jaap van Balen stemde op 27-11-2017 op Dave's Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Het was een week heel nat weer maar Dave en zijn mannen/vrouwen hebben de klus snel geklaard, helaas met onderbrekingen vanwege het weer. We waren zeer tevreden.)
 • Kitty stemde op 03-11-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Jorge is in de eerste plaats een zorgvuldige vakman. Ik was niet blij toen hij voor de tweede keer ernstige houtrot in onze waaiboomhouten raamstellen ontdekte en er daarom voor de tweede maal een timmerman aan te pas moest komen maar ik ben zoooo blij dat hij er niet overheen schildert zoals de vorige schilder heeft gedaan. Wat hij kan repareert hij zelf maar als het te erg is dan meldt hij dat en maken we een plan. En bij iedere laag weer netjes schuren en schoonmaken, hij slaat geen plekje over en gebruikt goede verf. Ik geef hem met vertrouwen de sleutel en het huis is na vertrek weer netjes. Kortom: helemaal fijn. )
 • Stroet stemde op 27-08-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Ons huis staat weer helemaal netjes in de verf dankzij Jorge en zijn team. Vakmensen die naast verfen ook heel minutieus houtherstelwerkzaamheden uitvoeren. Met deze mensen weet je dat je huis in goede handen is. Jorge had eerder dan wij door dat een schroef het hout van onze schuifdeur beschadigde Hij bood aan om met zijn team die loodzware schuifdeur los te koppelen om die schroef er uit te halen. Voor de winter heeft hij de deur behandeld zodat de schade niet verder zou oplopen. Zo is Jorge, hij houdt van hout (en van kwalitatief hoogstaand (verf)werk afleveren). )
 • Fam. Knies, Purmerend stemde op 15-06-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Meneer Gonzales is een vakman, werkt netjes en perfect. Hij heeft prima werk afgeleverd. Ons huis ziet er de komende tijd weer tip top uit. Bedankt!)
 • A Zwaan stemde op 03-06-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Zeer vakkundig en perfectionistisch. Komt met oplossingen en tips. Levert prachtig werk. En snel. Ben echt super blij en tevreden.)
 • Astrid Macnack stemde op 09-05-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Goede schilder. Werkt netjes, volgens afspraak,. Goede communicatie en altijd correct . Heel tevreden! )
 • Linda Leksmond stemde op 09-05-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Ik ben uiterst tevreden over het werk dat Team Jorge de vorige week bij mij thuis heeft geleverd. Zij werken snel en netjes, kwamen altijd op tijd en alles is volgens afspraak verlopen. De prijs- kwaliteit verhouding is goed. )
 • ter Horst stemde op 06-05-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Leveren goed en netjes werk af. )

Home > Verkiezingen > Schilder