Verkiezing beste schilder

Dit is een continue openbare verkiezing. Het bedrijf met de meeste stemmen staat bovenaan.

Op dit moment is de top vijf:

 1. Gonzales Schilderwerken met 120 stemmen op Schilder Purmerend
 2. Dave's Schilderwerken met 118 stemmen op Schilder Purmerend
 3. Wespa Schilderwerken met 79 stemmen op Schilder Eindhoven
 4. A3 Schilderwerken met 77 stemmen op Schilder Rotterdam
 5. Tieken Schildersbedrijf met 66 stemmen op Schilder Beverwijk

Stemmen

 • Stroet stemde op 27-08-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Ons huis staat weer helemaal netjes in de verf dankzij Jorge en zijn team. Vakmensen die naast verfen ook heel minutieus houtherstelwerkzaamheden uitvoeren. Met deze mensen weet je dat je huis in goede handen is. Jorge had eerder dan wij door dat een schroef het hout van onze schuifdeur beschadigde Hij bood aan om met zijn team die loodzware schuifdeur los te koppelen om die schroef er uit te halen. Voor de winter heeft hij de deur behandeld zodat de schade niet verder zou oplopen. Zo is Jorge, hij houdt van hout (en van kwalitatief hoogstaand (verf)werk afleveren). )
 • Fam. Knies, Purmerend stemde op 15-06-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Meneer Gonzales is een vakman, werkt netjes en perfect. Hij heeft prima werk afgeleverd. Ons huis ziet er de komende tijd weer tip top uit. Bedankt!)
 • A Zwaan stemde op 03-06-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Zeer vakkundig en perfectionistisch. Komt met oplossingen en tips. Levert prachtig werk. En snel. Ben echt super blij en tevreden.)
 • Astrid Macnack stemde op 09-05-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Goede schilder. Werkt netjes, volgens afspraak,. Goede communicatie en altijd correct . Heel tevreden! )
 • Linda Leksmond stemde op 09-05-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Ik ben uiterst tevreden over het werk dat Team Jorge de vorige week bij mij thuis heeft geleverd. Zij werken snel en netjes, kwamen altijd op tijd en alles is volgens afspraak verlopen. De prijs- kwaliteit verhouding is goed. )
 • ter Horst stemde op 06-05-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Leveren goed en netjes werk af. )
 • de Winter stemde op 11-04-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Professioneel en vakbekwaam.. luisterend oor naar de wensen vd klant. Werken zeer netjes erg beleefd en sociaal. Een aanrader!)
 • Anja Nachtegaal stemde op 14-03-2017 op Mol, Onderhouds-Schilderwerken als beste Schilder IJmuiden. (Dennis Mol en zijn partner Ricardo Dam zijn zeer goede en snelle schilders. In twaalf dagen is mijn huis van binnen geschilderd plus het nodige sauswerk. Ik ben bijzonder tevreden over hun werk en de wijze waarop het schilderwerk wordt uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf van harte aan! )
 • Ronald Bijvoets stemde op 15-02-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Keurig schilderwerk afgeleverd. Jorge en Danny zijn twee nette heren die vakkundig onze binnendeuren en raamkozijnen hebben geschilderd. Wij zijn zeer blij met het resultaat en Jorge geeft ook nog gevraagd en ongevraagd advies. Werkzaamheden zijn conform planning uitgevoerd en er is ook schoon gewerkt. Een schildersduo die ik durf aan te bevelen.)
 • Mandy stemde op 08-01-2017 op Gonzales Schilderwerken als beste Schilder Purmerend. (Het werk van Jorge/collega's is erg goed. In goed overleg en met heldere communicatie. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Bedankt )

Home > Verkiezingen > Schilder